Announcements

Job offersmore »

Tweeting Growers

Last commentsmore »

Top 5 - yesterday

  • No news has been published yesterday.

Top 5 - last week

Top 5 - last month

Exchange ratesmore »
Job offer

Saint-Gobain Cultilene is onderdeel van Saint-Gobain; een internationale organisatie, die actief is in 67 landen, wereldwijd ruim 170.000 medewerkers heeft en goed is voor een jaaromzet van ongeveer 40 miljard euro. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert bouwstoffen en biedt innovatieve oplossingen voor de uitdagingen die er liggen op het gebied van economische groei, energiebesparing en milieubescherming. Innovatie, duurzaamheid en comfort zijn de belangrijkste fundamenten van de bedrijfsstrategie van Saint-Gobain.

Saint-Gobain Cultilene levert wereldwijd steenwol substraat oplossingen en Albarino diffuus glas in 50 landen wereldwijd. Het steenwol substraat wordt geproduceerd op vier locaties; Tilburg (Nederland), Gliwice (Polen), Castolovice (Tsjechië) en (Paris) Canada. In het Duitse Mannheim wordt het Albarino diffuus glas vervaardigd.
Onze missie is het leveren van innovatieve oplossingen die bijdragen aan het optimaliseren van water- en energieverbruik om telers in staat te stellen de kwaliteit van hun processen te verbeteren en te besparen op meststoffen, water en energie en een bijdrage te leveren aan een duurzame tuinbouw. Om deze ambitieuze doelstellingen te realiseren zoeken wij een

Key Accountmanager Horticulture Glass.


Functie

In deze combifunctie binnen- en buitendienst zoek je naar, en registreer je, verkoopkansen en volg je deze op.  Je bezoekt, en onderhoudt pro-actief contacten met, klanten en prospects en je voert telefonische acquisitie en waar mogelijk cross-selling uit. Binnen de gestelde richtlijnen onderhandel je met de klant over prijzen en verkoopvoorwaarden. Je adviseert klanten over het productassortiment en –gebruik, al dan niet in overleg met de Product en Development Manager. Ook heb je regelmatig overleg en stem je af met ons Sales- en Applicatie team substraat. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van glas in de markt vertaal je, in samenwerking met Mannheim, naar klantgerichte toepassingen.

Je draagt zorg voor een correcte offerte-, contract- en orderverwerking en opvolging en stemt dagelijks af met de afdeling Supply Chain Management.

Je fungeert als aanspreekpunt voor je klanten, zorgt voor een adequate informatievoorziening, registreert klachten en bewaakt de voortgang in de klachtafhandeling. Tot slot draag je zorg voor een correcte administratieve verwerking in het daartoe beschikbare systeem en een efficiënte archivering.

Standplaats: Werken vanuit huis is een optie maar regelmatige aanwezigheid op het hoofdkantoor is vereist.


Profiel

Voor deze spilfunctie zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten met een relevante opleiding (bij voorkeur een HBO sales opleiding) óf kandidaten met een HBO werk- en denkniveau en enige jaren ervaring in een commerciële functie. Kennis van de professionele glastuinbouw alsook kennis van factoren die de plantengroei bepalen en de rol van substraten en licht daarin zijn een pré.

Je hebt de ambitie tot doorgroei naar een commerciële buitendienstfunctie. Je bent proactief en klantgericht en hebt onderhandelings-vermogen. Je communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, zijn uitstekend. Je hebt kennis van, en ervaring met, Microsoft Office en bij voorkeur ook met Exact. Grondige kennis van de Engelse taal is vereist, kennis van het Duits is een pré. Daarnaast werk je nauwkeurig en ordelijk.

Aanbod

Een interessante (inter)nationale functie in een succesvol bedrijf dat behoort tot de grote spelers in de glastuinbouwmarkt. Je werkt samen binnen een klein team met veel mogelijkheden tot eigen initiatief. De organisatie kent korte communicatielijnen en beslissingen worden snel genomen. Cultilene kent uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Ben jij de collega die wij zoeken, stuur dan jouw motivatie en cv naar:

Saint-Gobain Cultilene B.V.
Mevr. E. Mosselman
Zeusstraat 2
5048 CA Tilburg, Nederland
E-mail: isja.mosselman@saint-gobain.com
www.cultilene.nl