UK: Squire’s garden centre undergoes metamorphosis

Squire's Garden Centre commissioned Smiemans Projecten to completely rebuild its existing garden centre in Woking, near London. With a curved and a venlo greenhouse, almost 1,700m² of additional covered sales space will be created.



Through this expansion, shopping is very convenient for customers. The garden plants are covered by the new venlo greenhouse. In the curved greenhouse of the type HighLight additional sales space will be realised for various product groups.

At the same time, Smiemans will build a spacious new entrance and replace most doors. The existing building will get a large light dome. Through all this the garden centre will get a complete metamorphosis.

For more information:
Smiemans Projecten
Bovendijk 29, 2295 RV Kwintsheul
Postbus 147, 2670 AC Naaldwijk
www.smiemansprojecten.com

Publication date:



Receive the daily newsletter in your email for free | Click here


Other news in this sector:


Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber